تازه های سایت, شهرسازی, مصاحبه با خبرگزاری ها, ویژه ها تاریخ ارسال : 2015/10/06

مدیر انجمن دوستداران و پژوهشگران دزفول گفت: بافت‌های تاریخی در کشور ظرفیت بالایی برای نقش‌آفرینی در اجرای برنامه‌های فرهنگی دارند که با برنامه‌ریزی صحیح می‌توان از آن به خوبی بهره‌برداری کرد.

محمد آذرکیش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ـ منطقه خوزستان ـ بیان کرد: انجمن دوستداران و پژوهشگران شهرستان دزفول با هدف گرامیداشت روز غدیرخم روز آغاز ولایت امام علی علیه السلام و همچنین آشنایی شهروندان با خانه‌های تاریخی شهر دزفول کارگاه فرهنگی غدیر را ویژه عموم خانواده‌ها (بزرگسالان و کودکان ) برگزار کرد.

او ادامه داد: این برنامه با حضور اقشار مختلف مردم در خانه تاریخی تیزنو با استقبال خوبی از سوی شهروندان روبه‌رو شد. در این برنامه کارگاه نقاشی و رنگ‌آمیزی کودکان از بناهای تاریخی دزفول، نمایشگاه کتاب، مسابقه کتابخوانی غدیر به همراه نور افشانی اجرا شد.

آذرکیش خاطرنشان کرد: فضای سنتی خانه تاریخی تیزنو که با نورپردازی ویژه‌ای زیبایی آن بیشتر نمایان شده بود فضای متفاوتی از سایر برنامه‌های فرهنگی ویژه غدیر ایجاد کرده بود و انجمن دوستداران و پژوهشگران دزفول با حمایت و همراهی سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری و دفتر تدوین پرونده نامزدی میراث جهانی دزفول در یونسکو و با همکاری روابط عمومی شهرداری دزفول، در راستای آشنایی هر چه بیشتر مردم با جاذبه‌های تاریخی شهرستان و به ویژه بافت تاریخی دزفول این مراسم را برنامه‌ریزی و اجرا کرد.

..

dezful_kargah_ghadir

..

مدیر انجمن دوستداران و پژوهشگران دزفول گفت: بناهای تاریخی شهر دزفول فرصت‌های گران‌بهایی هستند که تاکنون توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی آنها نشده و دلسوزان این میراث ارزشمند در دزفول تلاش دارند با معرفی استفاده صحیح از آنها روحی تازه در کالبد آنها دمیده و با بازگرداندن فعالیت‌ها و کارکردهای مرتبط با روح هویتی آنها زمینه حفظ و نگه‌داری آنها را فراهم کنند.

وی افزود: بافت‌های تاریخی به دلیل تغییر زندگی مردم نیازمند تعریف کارکردهایی تازه برای حفظ و مرمت هستند و برنامه‌ریزان میراث کشور می‌توانند با در نظر گرفتن این ظرفیت‌ها، پروژه‌ها و فعالیت‌های متناسبی را برای توجیه فرهنگی و اقتصادی این بناها برنامه‌ریزی کنند.

آذرکیش اظهار داشت: برگزاری کارگاه فرهنگی غدیر در خانه تیزنو که از آثار ثبت ملی بافت تاریخی دزفول است با استقبال کم نظیر شهروندان همراه بود گواه روشنی بر این مدعا است که می‌توان به خوبی از فرصت‌های بافت تاریخی دزفول بهره‌برداری و حفظ، مرمت و احیای آن را به صورت جدی دنبال کرد.

لینک حبر

لینک های مرتبط:, , , , , , , , ,

« « محمد آذرکیش در مصاحبه با مهر : اصول شهرسازی در بازسازی دزفول بعد از جنگ رعایت نشده است   |   طراحی تراکت و کارت صنایع چوب پردیس » »

ارسال نظر

نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن و پیام شما:

 
:: شعر باران برای چه می بارد

:: شعر خنده های تکراری

:: شعر حضور شاعرانه

:: شعر بازمانده

:: شعر شمع امید

:: باغچه ی دل

:: شعر بهانه ی بهار

:: شعر نوروزی من

شهروندان آگاه؛ کلید حل مسائل بافت تاریخی دزفول
مصاحبه با خبرگزاری مهر در خصوص جشنواره صد روز با رود دز دزفول
کتابخانه، دانشگاه و بیمارستان بین المللی جندی شاپور دزفول راه اندازی شوند
کمپین نوروز پاک، چالشی برای حفظ طبیعت دزفول
آذرکیش : هویت قدیمی ترین پل استوار جهان در دزفول باید حفظ شود
آبشار شوی دزفول؛ بزرگترین آبشار چشمه ای
طبیعت زیبای دزفول در کنار آبشار دژ محمد علی خان
گردشی در خانه های دزفول که بوی تاریخ می دهند
پرونده ثبت جهانی دزفول در انتظار توجهی ملی
آذرکیش : اولین جشنواره زمستانی مرکبات دزفول برگزار شد
کاسه سفالی چغابنوت دزفول با قدمت ۸۷۰۰ سال
شعر باران برای چه می بارد
آبشار شوی دزفول؛ بزرگترین آبشار چشمه ای
طبیعت زیبای دزفول در کنار آبشار دژ محمد علی خان
خانه قلقچی دزفول ؛ شگفت انگیزترین خانه دست کند دزفول
باغ جهان نمای شیراز
طراحی گرافیکی عملکرد دهیاری شهرک زراعی دزفول
طراحی کاتالوگ چغامیش دزفول
طراحی پوستر ، برشور و دعوتنامه سمینار دزفول و لهستان
طراحی پوستر مذهبی ویژه ایام محرم
طرح گرافیکی مذهبی شب های قدر و شهادت امام علی
 

استفاده از عکسها، طرح ها و مطالب فقط با ذکر منبع مجاز است

Design by : Azarkish.com