تازه های سایت, مصاحبه با خبرگزاری ها تاریخ ارسال : 2014/11/14

عضو انجمن دوستداران میراث فرهنگی دزفول گفت: ظرفیت‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی دزفول در سازمان میراث کشور ناشناخته مانده است.

محمد آذرکیش در گروه استانها باشگاه خبرنگاران منطقه خوزستان اظهار کرد: شهرستان دزفول در شمال استان خوزستان در ابعاد مختلف تاریخی، زیارتی، طبیعی و مکان‌های تفریحی ظرفیت‌های بسیاری را در خصوص گردشگری دارا است که متاسفانه به دلیل نبود معرفی صحیح در حدی که شایسته آن است از این قابلیت‌ها استفاده نشده است.

وی افزود: با وجودی که برخی از ویژگی‌های دزفول در کشور کم‌نظیر هستند و می‌توانند به عنوان نمادهای ملی و ارزش‌های ایرانی در کنار سایر ویژگی‌های برجسته گردشگری طرح شوند، اما هیچ گاه توجه ویژه‌ای به آنها نشده است.

او توضیح داد: از ویژگی‌های مهم دزفول می‌توان به پل باستانی دزفول به عنوان قدیمی‌ترین پل استوار جهان، مسجد جامع دزفول به عنوان یکی از قدیمی‌ترین مساجد جامع ایران مربوط به قرون اولیه اسلامی، بافت تاریخی دزفول به عنوان یکی از معدود بافت‌های سنتی که دارای سبک خاص معماری است و به عنوان موزه آجری ایران مطرح است، آبشار شوی دزفول به عنوان بزرگ‌ترین آبشار خاورمیانه، رود دز به عنوان یکی از زلال‌ترین و پرآب‌ترین رودهای کشور، کوه سالن دزفول با وجود جاذبه‌های کم نظیر طبیعی نظیر سیاه چاله، دشت لاله‌های واژگون و غارها و چشمه‌ها، پارک ملی دز به عنوان تنها بازمانده جنگل‌های نیمه گرمسیری کشور، آرامگاه یعقوب لیث صفاری به عنوان مقبره احیاکننده زبان فارسی و نخستین شهریار ایرانی پس از اسلام، تفریح‌گاه ساحلی دز (علی کله) به عنوان محبوب‌ترین تفریح‌گاه استان و بسیاری جاذبه‌ها و ظرفیت‌های مهم گردشگری اشاره کرد که جای این ویژگی‌ها در بسیاری از سایت‌های گردشگری کشور خالی است.

عضو انجمن دوستداران میراث فرهنگی دزفول بیان کرد: با بررسی سایت میراث فرهنگی کشور به عنوان متولی امور گردشگری که باید شناخت کافی از قابلیت‌های مهم داشته باشد و برای توسعه و استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها برنامه داشته باشد با کمال تاسف شاهد این هستیم که هیچ اثری از معرفی آثار یافت نمی‌شود یا در حد معرفی یک و ۲ اثر به صورت ناقص محدود می‌شود.

او ادامه داد: شهرستان دزفول با داشتن تنوع بسیاری از جاذبه‌های گردشگری می‌تواند در همه سال پذیرای گردشگرانی از سراسر کشور باشد که به دلیل همین ضعف آگاهی سازمان میراث فرهنگی کشور در سطح ملی بسیار گمنام و ناشناخته مانده است و فرصت توسعه شمال خوزستان از جنبه‌های گردشگری که یکی از سالم‌ترین راه‌های توسعه هر منطقه‌ای است سال‌هاست که با بی‌توجهی مسؤولان در سطح کشوری روبه‌رو است.

آذرکیش ابراز امیدواری کرد: با روی کار آمدن دولت جدید توجه ویژه‌ای به قابلیت‌های شمال خوزستان بشود تا این منطقه از کشور نیز همانند بسیاری از نقاط دیگر با حرکت پرشتاب‌تری گام‌های توسعه را بردارد.

لینک خبر

لینک های مرتبط:, , , , , , , , , , , , ,

« « شعر و عکس زمستان   |   دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول » »

n.nouri در ساعت 7:59 ب.ظ - گفته است:
تاریخ: نوامبر 2014

good

ارسال نظر

نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن و پیام شما:

 
:: شعر باران برای چه می بارد

:: شعر خنده های تکراری

:: شعر حضور شاعرانه

:: شعر بازمانده

:: شعر شمع امید

:: باغچه ی دل

:: شعر بهانه ی بهار

:: شعر نوروزی من

شهروندان آگاه؛ کلید حل مسائل بافت تاریخی دزفول
مصاحبه با خبرگزاری مهر در خصوص جشنواره صد روز با رود دز دزفول
کتابخانه، دانشگاه و بیمارستان بین المللی جندی شاپور دزفول راه اندازی شوند
کمپین نوروز پاک، چالشی برای حفظ طبیعت دزفول
آذرکیش : هویت قدیمی ترین پل استوار جهان در دزفول باید حفظ شود
آبشار شوی دزفول؛ بزرگترین آبشار چشمه ای
طبیعت زیبای دزفول در کنار آبشار دژ محمد علی خان
گردشی در خانه های دزفول که بوی تاریخ می دهند
پرونده ثبت جهانی دزفول در انتظار توجهی ملی
آذرکیش : اولین جشنواره زمستانی مرکبات دزفول برگزار شد
کاسه سفالی چغابنوت دزفول با قدمت ۸۷۰۰ سال
شعر باران برای چه می بارد
آبشار شوی دزفول؛ بزرگترین آبشار چشمه ای
طبیعت زیبای دزفول در کنار آبشار دژ محمد علی خان
خانه قلقچی دزفول ؛ شگفت انگیزترین خانه دست کند دزفول
باغ جهان نمای شیراز
طراحی گرافیکی عملکرد دهیاری شهرک زراعی دزفول
طراحی کاتالوگ چغامیش دزفول
طراحی پوستر ، برشور و دعوتنامه سمینار دزفول و لهستان
طراحی پوستر مذهبی ویژه ایام محرم
طرح گرافیکی مذهبی شب های قدر و شهادت امام علی
 

استفاده از عکسها، طرح ها و مطالب فقط با ذکر منبع مجاز است

Design by : Azarkish.com